Jedinečný design

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tohle-muze-vymyslet-jen-nejaka-kovana-marxisticka-hlava-Na-to-chudi-lide-nebudou-mit-Ekonomka-Sichtarova-nechape-co-zase-vymysleli-v-Bruselu-512574 =“Content-Type“ content=“text/html; charset=UTF-8″>

Šperky mají lidé rádi
Lidé se šperky zdobí odnepaměti, a zůstalo nám to dodnes. Kdo by si rád nenavlékl nějaký hezký šperk? Dnes není park jen o tom ukázat, že na to máme, ale především jde o to ukázat a podtrhnout svoji osobnost. Právě v současné době najdeme mezi šperky skutečné skvosty, které si hledají své majitele velmi pečlivě, protože ne každý má odvahu si originální šperk vzít a nosit jej. V mé dílně najdete jedinečné kousky, které se nehodí pro každého, ale kdo si je koupí, nosí je s hrdostí. Autorské šperky Katiakolinger
vyrábím ze zlata, stříbra a recyklovaných materiálů.

Z mé dílny si můžete odnést prsteny, náušnice, náramky i náhrdelníky. Každý kus je vyráběn ručně, a tedy je každý kus originál. Sériovou výrobu u mě opravdu nehledejte a nečekejte. Perky vyrábím na zakázku, a proto jejich doba dodání může být trošku delší. Proto s tím vždy při objednávce prosím počítejte.

letící kolibřík

Jedinečné kolekce
Mí zákazníci jsou především lidé, kteří mají rádi jedinečnost. Proto volí moje šperky, protože vidí, že je jinde nekoupí. Na mém webu najdete šperky, které můžete aktuálně zakoupit. Oblíbenou kolekcí je včela, která má upozorňovat na včely – na jejich důležitost pro naši planetu, a také kolibřík, který je pestrobarevný, a můžete jej mít v několika barevných variantách.

barevné prsteny

Šperk z mé dílny je ideální volbou pro muže, kteří chtějí své ženě šperkem říct, jak jedinečná a důležitá pro ně je. Podobné kousky nenajdete nikde jinde, a já se vždy snažím vymyslet novou kolekci, která bude stejně originální, jako ta předešlá. Pokud nechcete nosit šperky, které má spousta lidí okolo vás, budete se muset rozhodnout investovat své peníze do něčeho, co nikdo nemá – a moje šperky opravdu na mnoha lidech nenajdete.
Velmi oblíbenou položkou z mé nabídky se staly brože, zažívají znovu svou slávu – jsou vidět a jde o velmi promyšlený detail každého outfitu.