Údržba pozemků za skvělé ceny

Domácí práce se netýkají jen prací uvnitř domu či bytu, ale zahrnují i venkovní práce. Mezi ně patří i sekání trávy, protože je to součást domu. Je potřeba ji sekat pravidelně, aby plevel nepřebrala hlavní roli ve vaší vegetaci. Plevel je úporný a dokáže nadělat hodně problémů. Umí zahubit vaše květiny i zeleninu, a šíří se neuvěřitelně rychle. Pokud nechcete, aby z vás byl nejméně oblíbený soused a pokud nechcete riskovat pokutu z úřadů, rozhodně údržbu vaší zahrady nepodceňujte.

sekání trávy

Zvládáme i velké plochy
Sekat malý trávník nebývá pro většinu lidí problém, ale pokud třeba trávíte část roku v zahraničí nebo máte zdravotní problémy, může být problém posekat i menší plochu. Máme nejen dost lidí ale i dostatek různé techniky, která si poradí nejen s běžným trávníkem, ale i s opravdu hodně zanedbanými pozemky. Tak si můžete nechat posekat trávu, zbavit pozemek náletů nebo vám můžeme vysekat pařezy. Sečení trávy je pro nás jednoduchá práce, kterou zvládáme levou zadní.

sekačka na trávu

Pomáháme městům
Protože naši práci provádíme za dobré ceny i v době zdražování, najímají si nás i města, kterým se staráme o zelené plochy. Pravidelně sekáme zahrady, parky i louky, a dokážeme si poradit i s pozemky, které jsou špatně přístupné. Máte nějaký pozemek, kam lidská noha opravdu dlouho nevkročila, a potřebujete jej vyčistit? Garantujeme vám, že ho po naší návštěvě nepoznáte. naše ceny jsou nízké, a cenu za práce na vašem pozemku vám sdělíme po osobní prohlídce. Pozemek musíme vždycky vidět, abychom mohli cenu spočítat. Má na ni vliv nejen dojezdová vzdálenost, ale i rozloha, přístupnost nebo svažitost.
Poradíme si i s vaším pozemkem, a pokud chcete mít všechno v pořádku, určitě se nám ozvěte, abychom s vámi mohli na začátku sezony počítat. Při pozdější objednávce by mohla být kapacita zaplněna, proto je lepší se objednat dřív.